Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 31, 2020

Jeg bliver helt høj af at tænke på hvor meget der er guld i den her - til dig der ønsker at lære noget nyt. Medmindre du selv er 2talt PRO i tarot, så vil jeg mene, at der er rigeligt nyt at inspireres af. Det er en gammel viden - men nyt for mange af os at lære om divinations. 

Gwen Eli uddanner i tarotlæsning...


Oct 25, 2020

Fortsættelsen. Vi starter med de 4 fire kærlighedsbud som Jens W Pedersen har skrevet som svar på de to grundlæggende mekanismer der udspiller sig i dating og parforhold. I relationer i det hele taget.

Vi taler om den store og den lille kærlighed, og om når sidstnævnte fører til en rus, en besættelse, der ender...


Oct 25, 2020

ER DU TYPEN DER ALTID VIL HAVE DEM, DU IKKE KAN FÅ? OG IKKE VIL TAGE TIL TAKKE MED DEM, DER GERNE VIL HAVE DIG?

Det er så meget et must hear, hvis du svarer ja her. Det er nemlig akkurat det, vores gæst, Jens W Petersen, taler ind i - det er i virkeligheden forsvarsmekanismer eller udvælgelsesmekanismer. 

Det er...


Oct 18, 2020

En ærlig samtale om kærlighed - om at blive klar til den store kærlighed - og forskellige spændende måder at leve i det parforhold på. En måde hvor det ikke er hovedkulds forelskelse men fælles værdier og en tro på noget større, der baner vejen for tosomheden. 

Sander hed engang Søren og Missona hed Mette-...


Oct 11, 2020

Der er en sjælelig forbindelse imellem mennesker og dyr  - i denne episode taler vi om hvordan kæledyrenes adfærd afspejler deres ejere.

Ved at være opmærksom på den spejling, kan dyrene hjælpe os til at se os selv mere klart.Mathilde Denning (aka animal_listening) har trænet sig op til virkelig at kunne forstå...