Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Aug 28, 2021

Saturn er visdommen, der går hårdt arbejde ud for at have opnået - og som i den grad kan bruges til at bidrage fx via et arbejde.

Uranus er rebellen, der først må være en del af et fællesskab for så at forlade det, og blive unikt sin egen. 

Neptun er mystikeren, som kan bringe enorm forvirring i forhold til...


Aug 25, 2021

Venus er vores lyst - Mars er hvordan vi forfølger lyst - Jupiter er vores overbevisninger og trangen til at lære mere. Vi fortsætter simpelthen rejsen ud i solsystemet og taler om planeterne Venus, Mars og Jupiter. Henholdsvist fra et astronomisk og et astrologisk udgangspunkspunkt.

BEMÆRK- vi kommer ind på hvad...


Aug 24, 2021

VÆR DIN EGEN. Mannah føler sig inspireret til at sige noget om: Tilpasning versus revolution - Intellektualisering af følelser versus selvudstilling- Videnskab versus at forstå direkte uden tænkning- Kan vi finde harmoni, så det ikke behøver være opponerende kræfter? Jeg taler også om følelsen af, at noget...


Aug 21, 2021

Mannahs beskrivelse:

MEGA FED special om astro -- både den ene og den anden slags - første afsnit ud af formentligt tre. Michael Linden-Vørnle er astrofysiker og hjælper mig med astronomien - og jeg sætter ord på den dybere forståelse af planeterne.

Michaels beskrivelse:

En snak om Solen, Månen og planeten...


Aug 15, 2021

Har du et højt sexværd? Lyt med når sexolog Eva Lauridsen fortæller åbent om hvordan "vores seksualitet afspejler hvem vi er som mennesker og hvad vi har oplevet i livet."

Vi taler om:

- Undersøgelser af hvilke behov man får dækket gennem sex

- Hvad et henholdsvist højt eller lavt sex-værd er

- Hvilke...