Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jan 30, 2021

Velkommen til #200 - Vi fejrer det med en meta-samtale OM det at interviewe med redaktør i Børsen Live, Joacim Præst Nielsen- Jeg lader mikrofonen løbe helt til han skal gå, det er jo en fest, så tag et par timer fri og lyt med.

Du kan du GODT LIGE REGNE MED at få åbnet din verden op, selv hvis du ikke går op...


Jan 23, 2021

Energistruktur, axis-healing og omplantning og beskæring af rødder til nyt jord! Lyt med når jeg spørger til komplementær versus etableret lægekunst.

Marianne Kirkskov er healer og fortæller levende om, hvordan hun bruger sin struktureringsevne i det energimæssige arbejde.

Du kan virkelig se frem til en...


Jan 17, 2021

Kender du til FLYDENDE GRÆNSER mellem arbejdsliv og private relationer? I sig selv, no problem, måske bliver arbejdet bedre af det? Well, lad os nu sige at de private relationer (den sociale cirkel du er en del af) lukker sig om sig selv, og det arbejdet går ud på er at servicere den brede offentlighed...


Jan 10, 2021

JORDkraft, URTEkundskab, NATURarbejde, hverdagsshamanisme, et husapotek og rituelle trommerejser - Yes du kommer i godt selskab i Hyldemors Have! Maria Lisette Jacobsen er uddannet arkæolog, har arbejdet som museumsinspektør og har derudover 20 års erfaring med nordisk shamanisme.

Maria ER sådan set Hyldemors...


Jan 4, 2021

Her i weekenden traf jeg den endelige beslutning! Jeg gør et stort nummer ud af at forklare dig det her, fordi det er freaking stort for min tilværelse. OG fordi jeg gerne vil fortælle dig, hvor du ellers kan træffe mig.

Du vil få svaret på:

Hvorfor jeg er gået AF some

Hvilke er some -mén?

Hvorfor du stadig kan...