Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 26, 2022

Astrologiske refleksioner over valgkamp i eklipse sæson - hvordan er partilederne påvirket af skorpion-tyr energi-portalen?Velkommen til Valg Special - med et par disclaimers, fx at vi ser på det overordnet og også uden at være nogle der følger mega med i politik og at vi kaster os ud i det uden at have...


Oct 20, 2022

Vi taler under tre overskrifter:

At bearbejde sorg- At hele op -At finde sig selv, men det er egentligt sideløbende processer, viser det sig. Du vil møde forfatter Mette Bording Nybo, der i 2020 udgav "Lev stærkt - dø smukt - en fortælling om at turde sige farvel" om at komme overens med at hendes mand igennem 21...


Oct 13, 2022

Den får altså et nummer. Ja, det gør den altså. Men det er kun mig, Mannah, der taler i dette program. SENT 12.oktober 2022.

Abonner gerne, så du kan følge med i kommende uger, hvor der forhåbentlig lander nogle interview. 

Jeg taler i denne om:

- begyndelsen på mit terapistudie

- relation til kroppen, dig selv...


Oct 6, 2022

Podcastens første genudgivelse ever. Udkom første gang 20. februar 2021. Gen-mød den vise forfatter Inge Holm, der taler ind i ny selvforståelse så vi ikke går mod vores egen naturlige udvikling. NYD DEN.

ÅRSAGEN til genudgivelsen: Hele 3 gæster blev syge kort inden vi skulle mødes, så jeg har ikke nået at...