Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Mar 30, 2022

Jeg ved, du kan. 

Træde ind i den skæbne, der er din.

Tak for din massive kærlighed til Lyden af et bedre liv igennem årene. (Podcasten startede i 2016, holdt et par måneders pause i 2020 og bliver nu formentligt permanent stoppet i 2022. )

Jeg har altid villet dig.

- Mannah


Mar 25, 2022

"*Som mennesker medbringer vi alle et foranderligt sæt af forskellige fortællinger, som tilsammen skaber en foranderlig fortælling om, hvem vi er.

*Samskabelsen sker i en polyfoni mellem personlige fortællinger med afsæt i flere indre stemmer (tanker) og en social mængde af fortællinger med afsæt i netværk og...


Mar 18, 2022

Romanforfatter Jakob Vedelsby fortæller åbenhjertigt om sin personlige proces med at skrive sin seneste bog. Spoiler: den har været lang og snoet! Vi får også læst vidunderlige citater op fra bogen, og et indblik i hvordan hovedpersonerne søger at genfinde sig selv efter tab. Se teaseren HER:


Mar 12, 2022

I denne samtale gennemgår vi bl.a. Putins og Zelenskyys horoskoper. Ruslands ubarmhjertige invasion af Ukraine vedrører os alle og vi ønsker at kunne appellere til mere medmenneskelighed! I dette afsnit får du information om den bagvedliggende energetiske virkelighed.

Hvad kræver denne tid af os, hvad vil den os,...


Mar 4, 2022

Kender du typen, hvor man bare kan komme direkte til dybet af en samtale med det samme? (Måske er personen skorpion-ascendant... )Min gæst i dag er, Timiann Ravn, og vi kaster os over centrale månepræstinde emner, right away. DET ER SÅ FEDT, og samtalen er en sand opdagelsesrejse, da Timiann Ravn bliver ved med at...