Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. For at se mere om mig, klik dig ind på mannahguldager.com

Jan 6, 2019

"Vi er i virkeligheden en algoritme, der består af tusinder af små bitte beregninger på baggrund af de millioner af erfaringer, vi har fået og som gør, at i den her situation, handler vi sådan her" siger Jørgen Svenstrup, når vi reflekterer over, om vi har en fri vilje.

Det handler om mentaltræning - altså muligheden for at gøre mere, gøre noget andet og leve bedre end vi aktuelt gør.

Vi taler om hvad vi er styret af - dominsus, anerkendelse, frygt? Jørgen Svenstrup har skrevet 9 bøger om emnet, udgiver den populære Empowermind podcast og er partner i coaching-virksomheden ved samme navn og som har fået farverne gul og orange... (en lille reference til vores teaser som kan ses her)

I denne episode 100 smider jeg nogle klassikere på bordet - sukkertrangen og fattigdommen. Lyt med og få Jørgen Svenstrups bud på mulige løsninger af de og adskillige andre hjerne-programmeringer. Som en styrkelse af dit mentale immunforsvar:-)

Husk at tilmelde dig til Mannah News hvis du hver uge vil have mig i din indbakke

Og husk at tjek Mannah.dk 

for at se de næste live podcast. Den 17. Januar er det fx filosoffen Kim Gørtz, der fortæller om livserkendelse - det har han nemlig skrevet en - hvad jeg vil kalde- sindsoprivende bog om. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig - og hey hvis du ikke fik set nytårstalen er den her lige.

- Mannah