Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 9, 2019

"Drager er i nogle dimensioner, som er lige udenfor det synlige felt. De er dog kommet tættere på pga. nogle kosmiske ændringer og fremkomsten af diverse dragefilm indenfor de senere år, er ikke en tilfældighed"

Siger Malue Wittusrose der er Kosmisk Clairvoyant, Belvaspata Grandmaster Healer, Alkymist og Mystiker. (Du kan læse mere om hende her)

Vores anden gæst Camilla Østerø er Clairvoyant Livsvejleder, og arbejder både med business-rådgivning, tarotkort og visionscirkler (Du kan læse mere om hende her)

Sammen taler vi om alting spirituelt. Jeg afsøger hvordan vi kan træne den del af os, som ikke er fysisk. 

Malue taler bl.a. om at have bevidstheden forankret et sted end jorden - der er det fysiske plan, sjælens plan og åndens plan, vi hele tiden cirkulerer igennem. Hun taler også om hvorfor mange kvinder har ekstra fedt på maven - det har at gøre med at påtagelse af andres energi. Malue er optaget af de multidimensionelle evner i mennesket og har mange års erfaring med at uddanne lysarbejdere.

Camilla taler fx om at bruge cirklens og ceremoniens kraft til at sætte pondus under det, vi ønsker. Camilla er optaget af menneskets indre kraft og elsker at skabe et præstationsløst rum for sine kursister. Hun underviser i klarsyn, englekort og en række andre spirituelle praksisser; herunder hvordan spiritualiteten kan styrke ens forretning.

Kom og sid med os i cirklen.......og husk du altid er velkommen på www.facebook.com/thesoundofabetterlife med dine kommentarer til samtalerne.

Kærligst Mannah