Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jul 14, 2019

"Sommerfuglen er et symbol på sjælen. Vi er nødt til at skabe særlige omstændigheder for at sjælen indfinder sig - for sjælen er sky. Den er det dybeste i os. Den er i mellemrummet mellem den indre og den ydre verden."

Sådan siger Didde Flor Rotne, der altid begynder sine samtaler, oplæg og foredrag om lederskab med et digt. Hun oplever at digte skaber et særligt rum for en større fortælling end den pressede hverdag, som de fleste ledere befinder sig i.

I mødet med sjælen kan vi finde ind til vores højere formål og derved lære at sætte vores dybeste gaver i spil og træde frem på "scenen" med det, der i vores essens er os.

Didde har nogle særlige ritualer og praksisser til at hjælpe mennesker i kontakt med sjælen. Et af ritualerne er en SoulQuest, der indebærer minimum otte timer alene i vildmarken! 

I samtalen kan du også høre Didde fortælle om kraften ved at være i uvisheden, hvor vi ikke har alle svar på alting hele tiden. Når du møder modstanden, det uforløste og uerkendte og tør blive i spørgsmålene og leve dem, så møder du dig selv og livet stærkere. Så aftvinger du ikke livet hurtige svar og kvikfixes.

I stedet lever du dig gradvist ind i svarene, der kommer fra et langt dybere sted i dig - sjælen. På det grundlag skaber du et modigt og autentisk liv og personligt lederskab. 

Læs mere om Diddes arbejde her: http://www.stillnessrevolution.com/about/

På søndag er der mere retræte med Diddes partner, Nikolaj.

- Mannah

PS Hvis du har et ledigt øjeblik, så tjek da lige min nye hjemmeside her: https://mannahguldager.com/