Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Sep 7, 2019

"Det vigtige er at opdage, at min oplevelse kommer 100 procent fra mine egne tanker i dette øjeblik- tanker betyder kun det, jeg tænker, at de betyder" siger psykolog og forfatter Mette Louise Holland og i dette interview går vi på opdagelse i de principper der forandrede hendes liv. Første præmis er menneskers sind grundlæggende er usårligt.

Der er tre principper erkendt af Sydney Banks, som Mette Louise baserer sin psykolog-praksis på i dag og i denne første del af to interviews, fortæller Mette om de to første. 

Vi er bevidstheden, hvorpå der udspilles tanker. Måske lyder det som noget du har hørt før - og det advarer Mette imod. Hun vil have os til at åbne helt op og lytte med nye ører.

En vigtig del i denne tilgang til sindet handler om sindets omvendte tyngdekraft. Alt hvad vi giver slip på i det mentale, falder opad. Når du opgiver at spekulerer over et problem, dukker løsningen op. Når du holder op med at lede i hukommelsen efter det du har glemt, dukker det op af sig selv. 

En anden vigtig del handler om at ingenting kan give os lykke - ej heller smerte. Og der er en sammenhæng, for stopper vi med at lede efter lykken og er hvor vi er, opdager vi, at lykken allerede er der. Vi er lavet af lykke, skriver Mette Louise Holland i sin bog: "Det selvhelbredende sind, introduktion til din medfødte sundhed" udgivet af EC Edition som fagbog. 

Lyt med og mærk stemningen. I næste uge kan du høre anden del, hvor vi taler om tredje princip og om hvordan filosofien holder på personlige og følelsesladede områder.

Link til teaser på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=f4XNKyFcS14

Link til Mette og de tre principper:

http://sydbanks.com/

http://intaktsundhed.dk/

http://3pinstituttet.dk/

Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især om der kan blive længere imellem tankeskyerne

- Mannah