Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Oct 10, 2019

"Bevidst Sammenhængende vejrtrækning er en metode til Rebirthing. Rebirthing er en åndedrætsterapi, som på en let og meget blid måde forløser traumatiske oplevelser af en hver art."

Jens Peter Hansen er psykoterapeut og uddannet rebirther hos Colin Sisson. I dette interview taler vi både om åndedrætsterapi og så alligevel way beyond det. 

Jens Peter har haft privat praksis i 25 år med personlig udvikling, og åndedrætsterapi. Han har gennem 20 år videreudannet sig indenfor procesarbejde, meditation, bevidstheds-træning, healing- og energiarbejde hos undervisere fra ind- og udland.

OG SÅ ER HAN ASTROLOG igennem mindst 30 år! I dette interview kalder han astrologien for den ældste diagnoseform. Han siger også, at Saturn handler om at rydde op i livet. 

Hans sessioner er ret unikke, fordi man først får at vide hvad der sker i ens horoskop, og derpå modtager en behagelig åndedrætsession med massage!! Miss Mannah Anbefaler! 

Jeg håber, du kan mærke, Jens Peters excentriske og befriende personlighed igennem lyden - han er skytte og lever i et ubegrænset univers... 

Læs mere om Jens Peter på https://åndedrætsterapeuten.dk

PS undervejs i interviewet spørger jeg til udviklings-stadier - i outroen gennemgår jeg de 3 overordnede i den evolutionære astrologi.

PPS Abonnerer du på youtube-kanalen, min? Der ligger bl.a. en film fra en privat session med Jens Peter: https://www.youtube.com/watch?v=uBjldN0YP1U