Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Apr 21, 2021

Avalon Khaan, skaberen af bevægelsen "hjerte-business" eller "hjertekvinder" har solgt flere tusinde guidede meditationer og når ud til 11.500 på instagram, vel at mærke uden at have brugt penge på promotion.

Hun er repræsentant for alle de kvinder, der ønsker at leve af deres passion. For Avalon er lykkedes i det - til stor inspiration og glæde for andre.

Omkring 550 kvinder har været med til Avalons "Skru Op"- foredrag - og har hun omsat for flere millioner af kroner.

I dette interview tuner vi ind på to områder:

1) Avalons personlige budskab  og 2) hvad Avalon repræsenterer - hvilket jeg (Mannah) mener- er den nye tids lederskab. 

Hele hendes historie og filosofi kan ses i konteksten af en overgang fra fiskens til vandbærerens tidsalder - jeg vil uddybe de begreber i kommende afsnit, men for nu bare vid at jeg mener: Et nyt paradigme, hvor der ikke står hjælpeløse mennesker og tilbeder en frelser, men hvor lederen er en, der giver folk magten tilbage over deres eget liv.

Det er et LANGT interview, fordi det her kan ikke tales om på en hurtig måde - Så tag dig din tid og del interviewet op, hvis tiden er stram. Men få det sidste med.

- Jeg kan fortælle dig at først omkring 50 minutter inde i interviewet  kommer Avalons vigtige historie om hvordan hun egentligt startede sin karriere, som hun aldrig har fortalt offentligt før. 

Jeg er vild med det hun står for - men som interviewet afslører, har jeg ikke altid haft det sådan!

Emner vi fx taler om:

Energetisk at holde et space, penge-mindset, morgen-ritualer, instagram som konstrueret virkelighed, gendannelse til den instinktive viden, værdisættelse af omsorgs- og healingsarbejde i form af penge og opmærksomhed, at komme fra trænge kår og opnå succes i fuld integritet, at tillade sig selv alt mulig blandt andet at blive klogere uden skam over hvordan, man engang var. 

Jeg spørger også Avalon Khaan til, om hvorvidt hun faktisk gerne vil bygge en kult...Det skyldes nylige misforståelser i denne retning.

Hvis du kender hende lidt er svaret ikke overraskende, men den baggrundsviden du høre, kan ikke andet end at inspirere til mere alignment.

Plug in og join det fællesskab du er inviteret til - uanset om du har en instagram profil eller ej - det handler om at turde lytte og følge din sandhed.

- Mannah

 

PS. Links til Avalon her:

https://www.avalonkhaan.com/

https://www.instagram.com/avalonkhaan/?hl=da

Og mig:

https://www.mannahguldager.com/