Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

May 4, 2020

Luca Sofia har podcasten Embodied Manifestation. Hun er uddannet psykomotorisk terapeut, Human Design reader og manifestationsguide. I dette interview er hun med på en online-forbindelse for at udvide vores kendskab til bevidst skabelse.

BEMÆRK:

HUSK at slå dit chart op før du hører denne, da Luca Sofia gennemgår Human Design typerne - det kan du gøre her:

https://www.mybodygraph.com/

Luca Sofia siger, at vi hele tiden skaber - det er bare sjovere at manifestere bevidst. Human Design Charts hjælper til at forstå hvordan man bedst spenderer ens energi og derved få et bedre manifestationsflow.

Der er også et chart der beskriver den ubevidste del af et menneske - og selvom dette er en kort introduktion til et stort system, har Luca Sofia formået at gøre mig sulten efter mere.

Og da jeg havde lidt svært ved at høre det hele i situationen -er det først nu ved genhør, at det går op for mig hvor meget den type passer på mig. Især det med at gøre noget hurtigt og så måtte gå tilbage et par skridt og rette til - det er fx ikke første gang, jeg skriver denne tekst!

Vi taler rigtig meget om underbevidsthedens loops og programmer, der blev indoptaget da vi var helt små. Luca Sofia binder det at hæve sit selvværd sammen med at ændre gamle mønstre- det handler for hende om at være nysgerrig på, hvorfor vi tiltrækker det vi gør - og droppe selvbebrejdelsen.

Overskriften kunne lyde lidt som en af afsnittene på Embodied Manifestation, bemærk dog alligevel nuanceforskellen!

Tak for at lytte med og tjek lige disse:

LINKS:

Tjek lige instagram:

https://www.instagram.com/lucasofia/

I samtalen nævner Luca Sofia en discount på deep dive og den finder du her:

https://www.lucasofia.dk/human-design-deep-dives

Link til Luca Sofias triggered-pakke:

https://www.lucasofia.dk/selvterapiguide-trigget

 

 

PS. Det jeg nævner om Luca Sofias horoskop angår en signatur af at få stor indflydelse på det kollektivt ubevidste. Jeg er dybt optaget af denne arketype (12.hus) om end jeg stadig kæmper med at finde ord til det, og du er velkommen til at læse mere om det i mine breve - der indgår også poesi i de breve, digte fylder for tiden mest, så det skal man lige være til.

Du kan tilmelde dig her ved at trykke på subscribe oppe i hjørnet. Der er ingen garantier med det brev og de fleste der tilmelder sig, framelder sig igen, men nu har du tilbuddet.

kh Mannah