Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jun 16, 2019

"Vi skal være opmærksomme på ikke at give op på os selv. Hvis jeg føler mig ensom i dag, stiller jeg ikke noget op med det. Tidligere ville jeg have fyldt kalenderen og altid være i gang. I takt med at have overgivet mig til min dragning mod naturen, oplever jeg ikke at være bange for at være eller at dø alene" siger Anja Vintov da hun i denne live udgive, bliver spurgt af publikum om, hvad hun i dag stiller op med sin ensomhed.

Anja Vintov er forfatter, uddannelsesleder og har studeret frygt i tyve år. I denne eksklusive samtale kommer vi bag om Anjas livsfilosofi - hun beskriver bla. sig selv som "æblet der er faldet umanerligt langt fra stammen". Hun har prøvet at passe ind i lang, men indså, at det er meget nemmere at være sammen med både familie og venner, når hun giver slip på frygten for at miste tilknytning.

Anja Vintov brugte tidligere træning som en kontrolmekanisme, for ikke at mærke ubehag, sorg, forvirring. I dag underviser hun i kroppens sprog, flowdance og bruger sin fascination af bevægelse til at mærke følelserne. 

Samtalen handler også om at give plads til det der er, at turde at udtrykke sig ærligt, om hvordan du finder flow og egenkontakt og om at mindske modstanden i sit liv ved at være risikovillig, fleksibel, tålmodig og ærlig. 

Det er en længere episode, der giver plads til fordybelse i samtalen; en dybde skorpion-energien elsker. Forhåbentlig gør du også.

Del meget gerne talkshow nummer sytten med dine venner eller sæt nogle stjerner i iTunes eller på fb siden _(https://www.facebook.com/thesoundofabetterlife) og tjek da også lige om Anjas uddannelse er noget for dig lige her:https://www.anjavintov.dk/flow-specialist-uddannelsen/

NØD du samtalen, vil du også nyde at selv være med live, til kommende live aftner - så hold øje med upcoming events. Hvis du ikke er på facebooksiden, så send mig en mail, så holder jeg dig personligt underrettet. 

Indtil vi høres ved igen - gentænk alt, måske især baggrunden for din egen livsfilosofi

- Mannah