Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 18, 2020

En ærlig samtale om kærlighed - om at blive klar til den store kærlighed - og forskellige spændende måder at leve i det parforhold på. En måde hvor det ikke er hovedkulds forelskelse men fælles værdier og en tro på noget større, der baner vejen for tosomheden. 

Sander hed engang Søren og Missona hed Mette- vi taler om hvorfor de skiftede navne og hvordan processen omkring det har været. Det er stadig forholdsvist nyt, sådan set ligesom deres ægteskab og deres baby og fælles bolig. Vi får en forklaring på hvorfor det er gået slag i slag - på human design sprog.

Astrologisk har vi her en tyr og en skorpion, og minsandten også omvendte karmiske punkter. Der skal nok lige noteres en advarsel for overdreven brug af spirituelle symbolikker i den her kærlighedssamtale!

Kom bare med ind - det er en fantastisk smuk inspiration og helt vidunderligt selskab. PLUS LIVE MUSIK.

LINK til hvor du kan spørge internet I-Ching oraklet:

https://www.eclecticenergies.com/iching/virtualcoins

 

LINK til Sander:

https://www.sanderstenderup.com/find-din-livspartner/?fbclid=IwAR0-3zBPEqGW9f3dS4-3C_aaAb-3xs06fGDeHQw5dfWoo_0rklGFsmX27vA

LINK til Missona:

https://missona.co/

 

Og til Sanders musik:

https://open.spotify.com/album/4OBlH0ubcV8wm9AZhx4P4y?si=vs3VY6pMRiOUif5H23kxnw&fbclid=IwAR2ztV89h1g2fvHFOux9eNHu3Gvx53t7feyxR5vn8joH8zN7eug1nNf0kYY

 

Min mannahs homepage er som altid her: 

https://www.mannahguldager.com/