Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

Jan 29, 2017

Du har fulgt hendes danse, set hendes billeder og hørt hende på youtube. Men i denne episode af Yogapodcasten kommer du dybt ind i Mie Molktes feminine flow filosofi. Det er Mies egen livsfilosofi, det er en bevægelse i hende og en der har rørt flere tusinde kvinder. Hør hende tale om falske grundsætninger, den afslørende krop, om det sårbare dansegulv, om kroppens sansninger som guide i livet, meditation og hvordan den seksuelle energi kan forløses.

Lyt til interview med mit idol som jeg aldrig var stødt på eller havde opsøgt, hvis hun var blevet i den professionelle dans. Jeg elsker at Mie er trådt ned blandt os dødelige dansere, og bruger sine egne indre kampe til at inspirere til selvkærlighed.
Jeg mødte hende selv, da jeg mildest talt ikke var ved godt mod. Mies dans åbnede for en yderligere dimension af min asana-praksis. Faktisk tror jeg, man kan møde det, hun taler om i gamle skrifter, men at jeg bare kun kunne indoptage det via en moderne kvinde, der viste mig en femininitet, jeg længtes efter at træde helt ind i.