Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Jan 6, 2024

Ih, hvor dejligt, du er her! Næsten et år siden sidst! Som jeg får sagt i dette afsnit, bliver det nok mest monologer. Men selvom jeg kæmper for at skabe stabilitet i mit liv, er det overraskelserne, jeg lever for. Så hvem ved - måske jeg får helt særlige gæster eller udflugter undervejs. Men nu starter vi med forskellige emner på mit hjerte. Jeg kommer til at udgive mere sporadisk end tidligere - og sjældnere, da jeg også holder lidt liv i den engelske, Therapeutic Astrology. Du vil nok se at mine emner kommer til at centrere sig netop om det, terapi, astrologi og meditation, da det er hvad der optager mig mest -- udover mennesker, dem er jeg dybt fascinerede af, og har da derfor et håb om at komme til at interviewe igen også-

I denne episode vil du høre nogle tanker, jeg har gjort mig om det at gå i terapi. Jeg har tænkt over, hvorfor det har været så besværligt for mig igennem mange år. En kæmpe faktor er, hvor dyrt det er - så lad os tale lidt om, hvordan vi som klienter i samtaleterapi kan indstille os på, hvad det overhovedet er. Det er jo et sted til forandring - men vi kan ikke trylle en kæreste frem eller ensomheden væk i terapi. Så hvis vi bruger tiden på at være frustrerede over det, ja, så er det fx spild af penge. Lad os tale om, hvordan man kan være i terapi på en måde, så resultater faktisk er meget sandsynelige, og hvordan det hele ikke går op i et fokus på terapeuten, men mere fokus på, hvordan DU SELV kan gribe det, der er til dig i situationen. Jeg mener faktisk, at man skal lære at gå i terapi, selvom det er et frit rum, og man kan sige alt, selvfølgelig.

Tak for at være til

Mannah

 

  • Min primære hjemmeside lige nu er:
  • https://www.therapeuticastrologer.com/