Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Oct 1, 2018

"Hvad er det som klienten frygteligt gerne vil sige, men ikke tør? Og den der holdthed, holdthed, holdthed- lige før elastikkerne springer. Den fænomenologi i hele tiden at være opmærksom på det udtryk der gør indtryk" siger psykolog, Lars J. Sørensen, til mig om sine terapeutiske møder med mennesker i gennem 43 år. 

I denne episode (90!!) taler vi RELATIONER, ikke mindst relationen til sig selv. For det hænger sammen, jeg har brug for den anden for at blive mig. Men hvordan skal det egentlig forstås? Hvad nu hvis den anden er en rigtig streng en... og hvorfor får vi angst for hinanden? Og for verden omkring os? Og hvad er det med den skyld og skam der i nogle af os, ret hurtigt tændes?

Jov, jeg tillader mig at stille en hel del spørgsmål, nu hvor jeg har en erfaren mester, siddende i sin egen sofa, hvor der plejer at sidde klienter. Lyt med hvis du vil føres på sporet af centrale temaer i selvarbejdet.

Lars J. Sørensen har lige fornyligt udgivet bogen "SELVGLAD - om menneskers livslange ægteskab med sig selv" - en bog der står i relation to af de foregående, "Skam" og "Sjælens Længsel".

Han er desuden med til at uddanne og supervisere psykoterapeuter, der (sammen med astrologer!!) er mine absolutte yndlings slags mennesker. - Jeg har i hvert fald til gode at træffe et menneske, der har studeret psykoterapi og som ikke kunne sende mig det mest kærlige og rummende blik samtidig med han/hun sagde sætninger jeg bare vidste jeg var helt enig i, men som jeg ikke nødvendigvis helt forstod betydningen af........ derfor skal jeg også senere på året tale med en der har 100% psykoterapi skrevet ud over sig selv, stay tuned for det!

Det fede ved Lars J. Sørensen er som jeg nævner i interviewet, at han har sans for det æstetiske...

Find ud af mere om Lars, bøgerne og alt hvad jeg ellers har på programmet via linket til podcastens fb siden:

www.facebook.com/thesoundofabetterlife