Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Tjek Mannahs danske hjemmeside her: https://www.mannahguldager.com/ , hvor du kan booke terapi, astrologi eller energi-arbejde.

 

Dec 13, 2018

"Det handler om, at man får mange indtryk ind hele tiden, og hvis man ikke er god til enten at fortrænge dem eller at rubricere dem i nogle kasser, kan det komme til at vælte en omkuld," siger chefredaktør for kvindebladet Femina, Camilla Kjems, i dette interview, som også er en julegave til dig!

Det handler om kærlighed, om at turde den. Bogen Du skal turde elske først er en rørende bog, der udover at være Camillas personlige fortælling, også portrætterer en tid der er klar til at acceptere de forskellige sider af menneskesindet.

Så er det depressivt, så har det optur, så er der skuffelse, så er der nærvær, så er der misforståelse, så er der fællesskab, så er der overidentificering, så er der selvomsorg og så er der forløsning. Når vi taler om at vende sårbarhed til styrke, omfavner vi det hele menneske.

Camilla Kjems er ikke sen til at indrømme, at hun ville ønske hun havde vidst det, hun gør - noget før. Men fejltagelserne er måske også det, der har bragt hende ind i det modne kærlighedsforhold, hun er i nu. 

Lyt med hvis du vil høre en samtale, der tør gå i retningen af der, hvor det gør mest ondt. Det vi fortryder, og det vi ville ønske vi kunne give børnene, og den krop der uanset hvad vi spiser, vil dø på et tidspunkt.

Det er samtidig en fantastisk opmuntrende samtale, for tænk engang, her sidder en redaktør på et af de mest kendte dameblade i landet, og sætter baren ret så lavt for hvordan man gerne må have det som kvinde. Opmuntringen ligger dels i de råd, hun har til et bedre liv og dels selve det at blive MØDT i mørket - det er okay at være nede.

Du vil også høre en smule fra Camilla Kjems horoskop - der er en stor pil mod at dyrke sit eget lys. Og med tvillingen i ascendanten, er det klart, at der skal kommunikeres om den rejse hun har været- og stadig er- på. Skulle du selv få trang til at undersøge dit horoskop sammen med mig, så se mere her: https://mannah.dk/astrologisk-terapi-med-mannah/

Husk du kan kommentere på facebook.com/thesoundofabetterlife og at hvis du ikke har facebook, så er alle teasers også på youtube -HER

Der kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet, der på ingen måde ville bestå en nyhedsbrevskursus-eksamen. #mannahnews

Indtil vi høres ved igen, gentænk alt, måske især tydeligheden af dit eget omrids.

- Mannah