Preview Mode Links will not work in preview mode

Velkommen til Lyden Af Et Bedre Liv podcasten. Mannahs homepage: mannahguldager.com

May 6, 2018

Frihed, oplysning, nydelse, troværdighed, humor, ordentlighed og kærlighed er min hovedepersons grundværdier og det kan man høre interviewet igennem – det handler om “at stige på toget”, om at slutte våbenhvile med sig selv, om at stoppe flugten og være fri- fri til at grine.
Og det gør vi -klukker- for Farshad Kholghi har en smittende glad energi i sig, selvom emnerne er nok så alvorlige. Han har formået at tage den danske kultur så dybt ind, at han i dag er en af vores aller største komiker/skuespiller og det er en dybt inspirerende historie han bærer med sig. Lyt med og skriv om din oplevelse på www.facebook.com/thesoundofabetterlife
OBS. Det gik op for mig for sent at Farshad Kholghi har skrevet en bog senere, end “Verden er ét land”, så vi taler primært ud fra den bog fra 2007. Der er dog sket meget med Farshard siden 2007, så selvom jeg klart vil anbefale dig at læse bogen, får du i dette interviewe også lidt mere aktuel klogskab.
 PS Farshad nævnte 9 værdier. Hvis du kan svare mig på hvilke 2 jeg i ovenstående tekst IKKE lister op, så har du vundet en gratis plads til mit næste talkshow den 24.maj kl 19.